Vragenformulier

Ontvang een energievoucher ter waarde van 50 euro.

Het invullen van de vragenlijst zorgt ervoor dat we beter kunnen inspelen op de behoefte van onze inwoners. Door middel van deze gegevens kunnen we advies verlenen en verzamelen we waardevolle input voor toekomstige maatregelen en het opstellen van duurzaamheidsplannen. Het volledig en juist invullen van dit formulier is noodzakelijk voor het verkrijgen van de voucher ter waarde van €50,-. Wanneer de vragenlijst volledig is ingevuld, ontvang je van ons de energievoucher per post. We sturen de energievoucher op zodra de bouwmarkten weer open mogen en het verantwoord is om een bezoek te brengen. Samen sterk voor duurzaaMM!

Hulp nodig bij het invullen van het vragenformulier of heb je een vraag? Neem dan contact op via telefoon 024- 6455160 of info@duurzaammookenmiddelaar.nl

  Het invullen van de unieke code is verplicht om ervoor te zorgen dat elke eigenaar-bewoner zijn persoonlijke voucher ontvangt. Je vindt je unieke code op de brief die je van ons hebt ontvangen. Geen brief ontvangen? Of je unieke code kwijt? Neem dan contact op met Duurzaam Mook en Middelaar. Je vindt de contactgegevens aan de linkerkant van dit formulier:
  Algemene gegevens:
  Wat is je energieverbruik over een aaneengesloten periode van 12 maanden?
  Laag en hoog tarief bij elkaar optellen.
  per jaar
  per jaar
  Maak een inschatting van het gebruik van een eventueel extra warmtebron
  Geef, als je hierover beschikt, het aantal zonnepanelen en de jaaropbrengst (teruggeleverde elektriciteit) door.
  In welk jaar is er extra isolatie aangebracht? Geef voor de begane grondvloer, dak, dichte gevels en het glas van je woning aan, in welk jaar deze onderdelen van de woningschil zijn voorzien van (extra) isolatie.
  Heb je overige duurzaamheidsmaatregelen getroffen? Zo ja, welke? Beschrijf hier welke overige energiebesparende maatregelen aan je woning zijn uitgevoerd.
  (Je mag het antwoord gewoon aan één stuk achter elkaar typen, zonder enters te gebruiken. Dit maakt het voor ons makkelijker om te verwerken).
  Wil je een persoonlijk advies ontvangen?
  We geven je graag meer inzicht in besparende maatregelen.
  Ja, graag contact opnemen via mijn e-mailadres of telefoonnummer.*Nee, een persoonlijk advies is niet nodig.
  Je ontvangt per e-mail een bevestiging dat je het formulier goed hebt ingevuld, mogelijk komt deze in je spam-box binnen. Mocht er onverhoopt iets aan de regeling veranderen, dan ontvangt u van ons hierover een e-mail. * Bij het invullen van dit antwoord geef ik toestemming aan het Energiecafé om contact met mij op te nemen om een persoonlijk advies te geven. Energiecafé Mook en Middelaar is een vrijwilligersorganisatie. De capaciteit voor het geven van persoonlijk advies door het Energiecafé wordt geleidelijk opgebouwd. Persoonlijk advies wordt naar vermogen gegeven.
  Na volledige invulling en verzending van je woonhuisgegevens ontvang je de voucher per post.